Mobilarena TV: Olcsó ujjlenyomat-olvasó

Hol csúcstelefonok, hol ismeretlen készülékek kerülnek terítékre a Mobilarena TV adásaiban, most talán a kettő között elhelyezkedő kütyüvel foglalkozunk, ami a ZTE boszorkánykonyhájából származik. A kínaiak korábban több termékkel is megörvendeztették az európai felhasználókat, most viszont elég visszafogottan vannak jelen az öreg kontinensen. Ma is egy olyan mobillal foglalkozunk, ami egyelőre csak Kínából rendelhető, mégis több szempontból is nagyon ígéretes. A Blade A1 névre hallgató telefonnak ugyanis két rendkívül vonzó tulajdonsága van: az egyik az ára, a másik pedig az ujjlenyomat-olvasója, ami ebben a kategóriában eddig egyáltalán nem volt szokványos dolog (egy-két példát leszámítva). Tovább fokozza az örömöt, hogy felszereltség terén sem okoz csalódást a cucc, hiszen az előlapon egy 5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelző ücsörög, a hardveres erőforrást pedig a 2 gigabájt RAM és a négymagos processzorral ellátott MediaTek chipset garantálja.

Az egyszerű, ám valamelyes stílusos formatervbe jól illeszkedik a hátlapra szerelt 13 megapixeles kamera, és a 2800 milliamperórás telep is viszonylag hosszú üzemidőt ígér. Hogy aztán az "ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó" kifejezést a ZTE-nél ismerik-e, arra a 18 órakor kezdődő adásban derül majd fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Öreg rendszer nem vén rendszer

    Mai adásunk főszereplője az UMi eMax, ami Android KitKatet futtat, de nyitva van a bootloadere, szabadon és egyszerűen főzőcskézhetünk a ROM-okkal. Két SIM támogatás adott, viszont gyenge a kamera és B20 sincs.

Előzmények