Mobilarena TV: phablet a Honortól

A Honor tavaly október óta az európai kontinenst is külön márkaként szeretné meghódítani, melynek első láncszeme a Honor 6 volt. Azóta számos készülékkel rukkolt már elő a kínai vállalat, olvasóink/nézőink emlékezhetnek még a múlt héten bemutatott Honor 6 Plusra is, most pedig újra egy érdekes eszközzel, a Honor 4X-szel foglalkozunk. Az 5,5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőjével a phablet kategóriában versenyző masina egy 64 bites Kirin 620 chipsetet kapott, a nyolcmagos processzornak és a 2 GB RAM-nak hála az EMUI 3.0 felülettel ellátott Android 4.4.2 KitKat rendszer hasít, a 13 megapixeles kamera pedig nem készít rossz képeket.

A 3000 mAh kapacitású akkumulátorral és duál SIM támogatással megáldott készülék tehát jó előjelekkel indul, adásunkban pedig részletesen elemezni fogjuk a 4X minden tulajdonságát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Mobilarena TV: nagy tudás, kevés pénzért

    Mai műsorunk kereszttüzében a Honor 4C áll, ami a rendkívül kedvező árcímke ellenére két SIM-et kezel, plusz nyolcmagos processzorral, 13 megapixeles kamerával és 2 GB RAM-mal rendelkezik.

Előzmények

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.