2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Akkustratéga

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A kínaiak készüléke nem a MediaTek MT6735P chipset vagy a HD felbontású kijelző, hanem inkább a 4000 mAh-s telep miatt érdekes. Kérdés persze, elég lesz-e a vetélytársak ellen?

Még tavaly szeptemberben leplezte le a Vibe P1 kistestvérét, a Vibe P1m-et a Lenovo. Testvérénél tesztalanyunk jóval kevesebbet nyújt, hiszen az előlapon egy 5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel ücsörög, a belső erőforrást pedig a MediaTek MT6735P rendszerchip biztosítja, méghozzá négymagos processzorral és 2 gigabájt RAM-mal megfűszerezve. Az adattároló mérete 16 gigabájt, kamerázni pedig a 8 megapixeles szenzorral lehet. A 4G/LTE, a duál SIM támogatás, vagy éppen a Vibe UI felülettel ellátott Android Lollipop rendszer nem mondható különlegesnek manapság, ám a 4000 mAh-s akkumulátor hallatán már több figyelmet kaphat a mobil.

A méretes telepnek köszönhetően akár más eszközök töltésére is használhatjuk a P1m-et, a cseppálló bevonat pedig a külső hatások ellen védi meg jobban. Hogy aztán árához és a konkurensekhez viszonyítva milyen pozícióban van a Lenovo készüléke, arról a 18 órakor kezdődő adásban csevegünk többet.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.