Mobilarena TV: Jól bírja szuflával

A Lenovónál óriási átszervezések vannak, a mobilos divízió például a Motorola felügyelete alá fog tartozni, akik többek között a dizájnért is felelősek lesznek. Még év elején arról volt szó, hogy legalább hat készülék debütálhat a barcelonai MWC-n, ebből azonban csak egy töredék mutatkozott be. A Vibe P1-ről végül szeptemberben hullott le a lepel, ami most megérkezett hozzánk, így az adásban is bemutatjuk. A készülék 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású IPS kijelzővel rendelkezik, a motorháztető alatt pedig egy Snapdragon 615 chipset dolgozik, 2 GB RAM segítségével. A 32 GB-os adattároló, a 13 megapixeles kamera és a duál SIM képesség nem rendkívüli tulajdonság, az 5000 mAh kapacitású akkumulátor azonban igen.

Hogy aztán mire képes a Vibe P1 a valóságban, milyen képeket lő, precíz-e az ujjlenyomat-olvasó, illetve mennyire bírja szuflával a telep, arról a ma 18 órakor kezdődő adásban fogunk tartalmasabban beszélgetni.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Akkustratéga

    A kínaiak készüléke nem a MediaTek MT6735P chipset vagy a HD felbontású kijelző, hanem inkább a 4000 mAh-s telep miatt érdekes. Kérdés persze, elég lesz-e a vetélytársak ellen?

Előzmények