Hirdetés

2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Ez nem átmenetifém

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Ma az Archos 55 Cobalt Plus készülékkel foglalkozunk, ami Mediatek MT6735P chipsetet és 2 gigabájt RAM-ot kapott, árazása viszont nem a hardvernek felel meg.

Az Archos egy francia székhellyel rendelkező cég, akik elektronikai kütyükkel, köztük okostelefonokkal, tabletekkel és médialejátszókkal is foglalkoznak. A készülékeknek mindig elég kacifántos fantázianeveket adnak, ami alól tesztalanyunk, az 55 Cobalt Plus sem kivétel. A mobil előlapján egy 5,5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelző villan fel, ezzel kell megbirkóznia a négymagos processzorral ellátott MediaTek MT6735P chipsetnek. A nem túl bivalyerős hardver mellé sikerült azért bepakolni 2 gigabájtnyi rendszermemóriát, illetve 16 gigabájtos tárolóegységet, ami microSD-vel is bővíthetünk. Adott még a 13 megapixeles kamera, amivel már fotóztunk is párat, így bőven tudunk véleményt formálni a szenzor képességeiről.

A 2700 milliamperórás akkumulátorról is hosszabban csevegünk majd, illetve kiderül, hogy a két SIM foglalat közül vajon mindkettő támogatja-e az LTE-t. Az árazás mindig komoly szempont, ennél a modellnél is fontos tényező lehet. 18-kor kezdünk, a kérdéseket addig a fórumban tessék feltenni.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.