Tokba bújt a Google Pixel 3a

A középkategóriás Google Pixel már nem lesz nagy meglepetés, de néhány dolgot azért elárulnak a tokok is.

A @OnLeaks nem tévedett a Google Pixel 3a renderképeivel kapcsolatban. A készülék, vagyis a készülékek, mert lesz egy Google Pixel 3a XL is, egészen hagyományos megjelenésűnek ígérkeznek, viszonylag bőséges kerettel az 5,6 és 6 hüvelykes AMOLED panel körül. A 18,5:9-es panelbe cserébe semmi nem lóg bele és elvileg sztereó multimédiás hangszórónak is jutott hely. Kamerából viszont csak egy-egy kerül az elő- és hátlapra, ami a Google képességeit ismerve nem akkora hiányosság.

[+]

A Type-C portra akár nagy tételben is fogadtunk volna, de a 3,5 milliméteres jack csatlakozó koránt sem volt biztos, noha az eddigi rendereken is szerepeltek. A most előkerített, nyilván a tokot hangsúlyozó képeken viszont ismét felbukkant a hagyományos interfész, ami a csúcsmodellekből újabban hiányzik. A dizájn egyébként megegyezik majd: ujjlenyomat-olvasó hátul, egy kamera, színes bekapcsológomb. A gyorstöltést szerencsére átveszi a nagyoktól. Kérdés, hogy mennyibe fog mindez kerülni Snapdragon 670-nel és 4 GB rendszermemóriával. Rengeteg kép a galériában!

Azóta történt

  • Bosszúállók mobilon

    A Google és az Oppo is készül a Végjáték premierjére, a Google például a középkategóriás Pixel 3a bejelentésével is.

  • Okosszelfi a Google-tól

    Jó önarcképet készíteni nem egyszerű, pláne, ha több embert kell koordinálni a képkeretben. Ebben segít a Google.

  • Nem viszik a Pixel mobilokat

    Nem volt rossz negyedéve az Alphabetnek, de így is alulmúlta a várakozásokat. Tavaly jobban fogytak a Google telefonok, mint 2019 elején.

  • Ennyibe fog kerülni a középkategóriás Pixel

    Jelentősen kedvezőbb ársávban érkeznek a Google középkategóriás megoldásai, mint a hagyományos Pixel széria modelljei.

Előzmények

Hirdetés