Mentazöldben is virít a OnePlus 8 Pro

Az első IP68-minősítéssel ellátott OnePlus letisztult, de kameralyukas formatervet kaphat, jöhet a vezeték nélküli töltés, a hátlapon pedig legalább két darab 48 megapixeles kamera várható.

Hirdetés

Rengeteg új, bejelentés előtt álló fotó jelenik meg mostanában az OnLeaks oldalán, az utóbbi napok egyik kedvelt készüléke pedig a OnePlus 8 Pro - érthető is, hiszen várhatóan már csak április 15-ig lehet róla szivárogtatni, utána a sima OnePlus 8-cal együtt hivatalosan bemutatkozik. Amit nagy valószínűséggel lehet róla tudni, hogy 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap QHD+ felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel, nagyon szűk kávákkal és kameralyukkal. Szinte biztos, hogy Snapdragon 865 SoC kerül bele 5G-modemmel, a 8/128 vagy 12/256 GB-os memóriakivitelek mellett pedig az UFS 3.0-s tárolószabványt lesz érdemes megemlíteni.

A OnePlus 8 Pro dobhatja a motorikus kamerát és a képernyőbe vájhatja ki a szelfikamera lencséjét
A OnePlus 8 Pro nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks) [+]

A hátlapra 48 + 48 + 8 + 5 megapixeles kamera kerülhet három látószöggel (a két quad-Bayer szenzor elé a normál és az ultraszéles optika várható), a kameralyukba pedig 16 megapixeles egységet szerelnek majd. Jól hangzó lehet az elődénél jóval nagyobb, 4510 mAh kapacitású akkumulátor, amihez 30 wattos vezetékes és vezeték nélküli gyorstöltés tartozhat, és egy jóval szerényebb Qi-visszatöltésre is számíthatunk.


[+]

A korábbi, szürke és kék variánsok mellett most egy mentazöld példány is felbukkant, ami afféle izgalmasabb színként remélhetőleg tényleg elérhetővé válik, az előd 7T Pro színválasztéka ugyanis jelenleg igen karcsú, a normál változat csak a nálunk is járta Haze Blue kékben érhető el, ezen kívül a McLaren edition fekete-narancs duóját lehet még megvenni, amikor épp van raktáron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés