Megvan, mikortól lehet a OnePlus 9-et kosárba helyezni

Bár egyelőre március 23-ára csak tippek érkeztek, a forrás az előrendelési akciókról is hallott, illetve a sokat emlegetett OnePlus okosóráról.

Március 8-án a OnePlus bejelenti, hogy mikor jelenti be a OnePlus 9-et, amikor majd bejelenti, hogy mikortól lehet előrendelni, majd aztán megvásárolni. Elmúltak tehát az idők, hogy „itt az új termék, meg lehet venni”, persze egy kis információ visszatartás és szivárogtatás képes felcsigázni az érdeklődést. Azt eddig is tudtuk, hogy a OnePlus 9 bemutatódátumát a márka jövő héten pontosítja, az viszont még nem világos, hogy a bejelentés és az előrendelés indulása egy napra esik-e – az AndroidAuthoritynek mindenesetre ajándéktippjei is vannak.

A március 23-án induló előrendelési akcióban a OnePlus 9 mellé sima Buds Z füles, a OnePlus 9 Pro mellé pedig Steven Harrington különkiadású true wireless fülhallgató járhat. Mindkét modell Snapdragon 888-cal várható természetesen, az viszont még nem világos, hogy mindkettő QHD+ AMOLED panelt kap-e, magas képfrissítéssel. Az igazi slusszpoént mindenesetre a Sony újfajta, 1/1,56" méretű IMX766-os szenzora jelentheti kiemelkedő esti fotós képességekkel, és ezt a PhoneArena szerint a OnePlus 9 ultraszéles optikája kapja meg, nem a főegysége. A Pro modell 64 megapixeles ultraszéles kamerát vethet be.

Persze az is lehet, hogy összekeverték a paramétereket és az új Sony szenzor a főkamerában köt ki, az olcsóbbik modellhez mindenesetre zoomkamera nem, csak makróegység járhat extraként, míg a Pro egy negyedik hátlapi lencsét is felvonultathat, illetve Hasselblad feliratot, az új partnert megemlítve. A sokat emlegetett OnePlus Watchról is márciusban hullhat le a lepel, és az sem kizárt, hogy a két csúcstelefon mellett befut egy lájtosabb mobil is. Ezt a március 8-ai előzetes azonban még aligha fogja elárulni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés