Rajzon a OnePlus Watch két változata

Sportos és elegánsabb kivitelt is kaphat a közelgő OnePlus okosóra, a Cyberpunk 2077 variánsról nem is beszélve.

Évek óta hallani a készülőfélben lévő OnePlus Watchról, beleértve a Cyberpunk 2077 témájú különkiadást, aztán ilyesmiből csak telefon, csuklóviseletből pedig szimpla aktivitásmérő érkezett. A TechnikNews most viszont rábukkant néhány rajzra a német Szabadalmi és Védjegy Hivatalnál.

A sportosabb OnePlus Watch
A sportosabb OnePlus Watch (forrás: TechnikNews) [+]

Bár a formatervezési minták a legtöbbször elnagyoltan mutatnak be egy-egy védettségért folyamodó dizájnötletet, itt konkréten pontos rajzon látható a OnePlus Watch két variánsa, amely akár a jövő hónapban bemutatkozhat. A felső a sportosabb változat, egyszerű, benyomható csatszerkezettel, minden bizonnyal ezzel lesz majd érdemes úszni.

Az elegánsabb változat rajta
Az elegánsabb változat rajta (forrás: TechnikNews) [+]

A másik változat hagyományosabb, talán bőrszíjat sejtet Z-alakú csattal, ez lehet az elegánsabb kivitel, amit kevésbé lesz érdemes megúsztatni. A kerek érintőkijelzőt eddig is sejtettük, a minta pedig két oldalsó kezelőgombról árulkodik. Hátul továbbá hangszóróra utaló kivágás látszik jobbra, középen nyilván optikai pulzusmérő, alatta a két pötty pedig a töltőbölcsőhöz csatlakozhat, ami a Qi szabvány esélyeit csökkenti.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés