Egy hét múlva elmond valamit a OnePlus

A március 8 szinte biztosan az új csúcsszériáról fog szólni, kérdés viszont, hogy milyen formában.

Maga a vállalat jelentette be, hogy egy hét múlva hétfőn, azaz március 8-án új hírre számíthatunk, de azt igazából nem lehet tudni, hogy ez már a bejelentés lesz-e, vagy esetleg csak a bejelentés időpontjának a bejelentése. A valami új van a láthatáron mottó mindenesetre nem túl kifejező, és hivatalos információt sem kaptunk az eszközökről.


[+]

A OnePlus 9 képei mindazonáltal már december óta láthatók a neten, és a Pro változat sem ismeretlen a nagyközönség számára, erről is több fotó kering már a neten, amin többek közt a kamerasziget és annak tartalma lesz teljesen más a normál változathoz képest. Alapvetően egy főkamerára, egy ultraszéles szenzorra és egy makró + mélység párosra számítunk, a svéd Hasselblad közreműködésével. A kijelzőről várhatóan 120 Hz-es képfrissítéssel örvendeztet majd meg minket, QHD+ (1440 x 3120) felbontású AMOLED panellel.

Nyilván Snapdragon 888-as rendszerchipre számíthatunk, akár 12 GB memóriával és 65W-os vezetékes töltéssel, egy méretes akkumulátor társaságában. Már csak az a kérdés, mikor teszik ezt a csomagot elérhetővé.

Előzmények

  • OnePlus Nord N100 - hol az a bizonyos plusz?

    Pont a Nokia 3.4 tesztje után került a kezünkbe az olcsó OnePlus és rögtön meg is mutatta, hogy mi az eltérés. Vannak korlátai, de kihozott mindent a lehetőségekből.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés