Megosztó lehet a Galaxy S11+ kolosszális kamerapúpja

Eddig javarészt az előlapi noccs és kameralyuk borzolta az esztétikai kedélyeket, ám a sokkamerás hátlapi rendszerekkel a túloldalt is egyre furcsábbak a formák.

Hirdetés

A minap kiszivárgott Galaxy S11 és S11e renderképek olvasóinkat is megosztották. Ezúttal kevésbé a Note10-re hasonlító, középre tájolt kameraluk, inkább a hátlapi sokelemes lencserendszer kialakítása szúrt sokaknak szemet, főleg úgy, hogy a szimmetrikus tájolásról a Samsung az optikákat balra mozgathatja.

A Galaxy Note10 a Mate 30 Pro szomszédságában
A Note10 kameraoszlopa mellett a Mate 30 Pro tárcsája igazán hangsúlyos, de nem az esztétika rovására [+]

Mindez a Note10-ek esetében különösebben nem volt zavaró, hiszen egyetlen kameraoszlopról volt szó. Ám Az iPhone 11-ek és Google Pixel 4-ek már sokkal több negatív reakciót kaptak a hátlapi esztétika kapcsán, és valljuk be: tekintélyes gyűrűjével a Mate 30 Pro elegánsabb, egyszerűen azért, mert maradt a középre tájolásnál.

Humoros iPhone 11 védőtokok az illúzióromboló kamerarendszer ügyes takargatására
Humoros iPhone 11 védőtokok az illúzióromboló kamerarendszer ügyes takargatására (forrás: ArnoldCase)

A Galaxy S11-ek a fenti, négyzetes trendeket turbózhatja fel megnyújtott, aszimmetrikus kialakítással, a lencsék között jókora fekete lappal és nem apró kiemelkedéssel a hátlap síkjából.

A Galaxy S11+ a CashKaro renderképén
A Galaxy S11+ a CashKaro renderképén [+]

Már a puszta forma különleges és potens fotós és videós képességeket ígér, korábban pedig komoly zoomrendszerről is szó esett. Viszont a bal felső tájolással, a kiemelkedéssel és a fekete festéssel együtt valóban nem olyan elegáns a Galaxy S11+ állítólagos hátsója.

Nem hivatalos forrásból persze érkeztek már totális mellényúlások, ha a dizájn megtippeléséről volt szó, az Ice Universe Twitter-csatorna szerint a Samsung pedig a fentieknél elegánsabb formával fog előrukkolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés