Megnyerő küllemmel futott be a Garmin Venu 2

Két méretben és hat színben érhető el az amoledes Garmin sportóra.

Bár a Garmin elsősorban a sportra és navigációra fókuszál, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy-egy kifejezetten divatos küllemű órája a célirányosabb, szívósabb modellek mellett, és épp ezt a vonalat képviseli az AMOLED-es Venu, most az olcsóbb Sq variációt félretéve. Az elsőt kipróbáltuk, és most itt a második, mindjárt két méretben: a hölgyek csuklójára a Venu 2S passzol 40,4 x 40,4 x 12,1 milliméteres és 38,2 grammos kivitelével, 360 x 360 pixeles AMOLED panellel, valamint Gorilla Glass 3 védőüveggel.

A nagyobbik Venu 2 45,4 x 45,4 x 12,2 milliméteres, 49 grammot nyom a mérlegen és 416 x 416 pixeles kijelzőt kínál, nyilván szintén kerek formában és az AMOLED fajtából. A kisebbik tíznapos üzemidőt vetít előre vegyes használattal, telefonhoz csatlakozva, illetve hétórás, GPS-es zenehallgatást, míg ehhez a nagyobbik egy napot, illetve egy órát tesz hozzá. Megvan az 5 ATM por- és víz elleni védelem, a szálerősített polimer váz, az elevate optikai pulzusmérő véroxigén-telítettség követéssel és külső pulzuspánt támogatásával.

A Venu 2 család variációi
A Venu 2 család variációi [+]

Adott továbbá a gyorsulásmérő, a giroszkóp, a Garmin Pay mobilfizetés, a Bluetooth kapcsolat ANT+-szal, WiFi modem és zenetároló akár 650 szám önálló hallgatásához. Azért a két méretben elérhető Venu 2 sport- és óralap funkciói szépen testreszabhatók, és ez az óra is teljes mértékben a Garmin IQ ökoszisztémára épül, a Firstbeat edzéselemző rendszerét is bevetve. A férfi és a női modell egyaránt 149 900 forintért helyezhető kosárba, 1-6 hetes kiszállítási idővel jelen pillanatban.

Azóta történt

Előzmények

  • Garmin Lily - bájtárs

    A Garmin Lily a gyártó legkisebb és kétségkívül legnőiesebb órája. Az alapszintű funkcionalitást a kitűnő felhasználói felület, a profi szoftveres háttér és a remek dizájn kompenzálja.

  • Garmin Venu Sq Music – ezt skubizd!

    A kerek után a szögletes Venut is kipróbáltuk, melynek akad mezei és zenei variánsa.

  • Garmin Vivomove Luxe - álom luxuskivitelben

    A Vivomove Luxe sima órának is feltűnően szép, de az időn kívül egy rakás más dolgot is mutat. Mások pedig, főleg a hölgyek, fokozott érdeklődést az óra iránt.

  • Garmin Venu - sporthoz stílust

    A Garmin első AMOLED kijelzős modellje a inkább a casual termékkategóriában indul, viszont a fejlett fitnesz és egészségfunkciókat sem hanyagolták el. Csak viszonylag drága.

Hirdetés