Megjöttek a bemutató előtti Xperia 2-renderek

Néhány nappal a premier előtt megérkeztek a hitelesnek tűnő képek az újdonság minden oldaláról.

A Sony Xperia 2 bemutatója az IFA 2019-en válhat esedékessé, a kiállításra már stábunk két tagja is nagy erőkkel készül. A japán gyártó a célpiacok szűkítésével próbálja elérni az Xperia-üzletág nyereségességét, amire már jó ideje nem volt példa, noha a termékek egyébként érezhetően belbecsben egyre nagyobb sikerrel zárkóznak fel a konkurensekhez, és az egyedinek mondható, tömbszerű formatervet sem utánozzák a többiek.

Hirdetés

[+]

Az Xperia 2 is érezhetően megmarad a bevált formánál, a fizikai exponálógombra vágyók pedig továbbra is bízhatnak a Sony-ban, a hátlap bal felső sarkára három kamera kerül, viszont várhatóan nem kerül a kijelzőbe az ujjlenyomat-olvasó, a bal oldali, különálló szenzoron marad.

[+]

A jack csatlakozó hiányán nem lepődhetünk meg, már az Xperia 1-ről is lemaradt. 6,1 hüvelykes, 21:9-es kijelzővel várható, tehát jó eséllyel kompaktabb lesz elődjénél, kérdés, hogy kell-e ezért lefaragni a 3330 mAh-nyi kapacitásból. Az Xperia 2-be várhatóan Snapdragon 855 kerül 6 GB RAM-mal és 128 GB-os belső tárolóval.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia 1 - megérett a meggy

    Mozivásznas képaránnyal és 4K HDR OLED kijelzővel kapcsolja össze a Sony filmes és telefonos üzletágait. Kérdés, hogy kihúzza-e a tripla kamerás csúcsmobil a gyártót a csávából.

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

  • Sony Xperia XZ2 Compact - simulékony ragadozó

    Komfortosabb forma, tűéles kijelző, szupergyors hardver és végre kevesebb káva – megérkezett a kompromisszummentes kompakt csúcsmobil, avagy még várni kell a hibátlanra?

Hirdetés