Szeptember elején jön a Poco M5 széria

A Poco M modellek jellemzően átcímkézett Xiaomi készülékek voltak, de ez változhat az M5 széria esetében.

A Poco szeptember 5-re jelentette be az M5 és M5s premierjét, ezek közül legalább egy készülék valóban újdonság lehet. Az M szériás készülékek eddig jellemzően átbrandelt Xiaomi és Redmi modellek voltak  (lásd például: Poco M4 Pro 5G és Redmi Note 11), de a Poco M5 szakíthat ezzel a gyakorlattal. Legalábbis a lapkakészlet kapcsán.

A tavasszal bemutatott MediaTek Helio G99 a G96-ot váltja minimálisan megemelt órajelekkel, de 12 helyett már 6 nanométeres csíkszélességgel. A szett egyelőre még csak két Infinix készülékben teljesít szolgálatot, de egyre több gyártó kezdi implementálni, ilyen például a Vivo V25e-je, ami ma mutatkozott be Malajziában.


[+]

A nyolcmagos szett viszonylag szerény, az adatkapcsolati maximum a 4G, ehhez a Poco elvileg 4/128 GB és 6/128 GB memóriacsomagot társít. Az információk egyelőre nem hivatalosak, de 6,58 hüvelykes, FHD+ felbontású LCD panelre számítunk és 33 wattos teljesítménnyel tölthető, 5000 mAh-s akkura. Az előzetes alapján viszont biztos, hogy az egyik készülék bőrhatású hátlapot kap.

Az M5s-ről viszont menet közben előkerült egy unboxing videó, majd azzal a lendülettel el is tűnt, de az ismertetett specifikáció és a dizájn alapján majdnem biztosak vagyunk benne, hogy a Redmi Note 10S lesz az Poco köntösben. A Redmi Note 10S pedig a Redmi Note 11 SE az indiai piacon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés