Hajlítható és 120 Hz-es Pixelen is dolgozik a Google

A Pixel 4a nagy nehezen, késve érkezett, hamarosan azonban felgyorsulhatnak az események.

Pár napja végre bemutatkozott a 4G-s, középkategóriás Google Pixel 4a, melynek a premierje annyit csúszott, hogy lassan világszerte kapható 5G-s rivális ugyanannyiért. Az eseményen a Google egyébként megerősítette a Pixel 5 őszi érkezését, várhatóan már 5G modemmel, a 9to5Google pedig további modellekre bukkant egy kiszivárgott dokumentumot böngészve. A Pixel 5 és a 4a 5G-s variációja konkrétan októberben elstartolhat, ami egyébként megfelel az elmúlt évek Google trendjeinek.

A minap végre bemutatkozott a Pixel 4a
A minap végre bemutatkozott a Pixel 4a

A dokumentum megemlíti továbbá a Pixel 5a nevet, amely értelemszerűen 2021-ben lehet esedékes, konkrétan a második negyedévben, ha jövőre nem lesz csúszás. Végül egy összehajtható Pixelről is szó esik, amiről egyébként a CNet már tavaly hallott, a Google azonban 2020-ra nem készült el a termékkel. Ezek nyilván nem kézzelfogható információk és egyelőre renderképekre se számítsunk, mindenesetre jó tudni, hogy az Android operációs rendszer fejlesztője nem tett le a referenciakészülékekről.

Egy másik forrás az idei, csúcskategóriás Pixelről tud félinformációt közölni: Ross Young úgy hallotta, a topkiszerelés 120 Hz-es, 6,67"-es OLED panelt vet majd be a Samsung és a BOE műhelyéből, a termék pedig 60 napon belül bemutatkozik. A nevet illetően már Young is zavarban van: Pixel 4a XL, 5 XL vagy 5XL nevet is viselhet az említett masina.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés