Bemutatkozott a Moto E6

Vízlepergető borítással, Snapdragon rendszerchippel és HD kijelzővel kampányol magáért a cég új, olcsó telefonja.

Valamikor a régmúltban létezett már egy Motorola E6, de ez most természetesen nem a 12 éves zenemobil reinkarnációja, hanem a cég olcsó androidos szériájának legfrissebb modellje. 5,5 hüvelykes LCD kijelzőt kapott 720 x 1440 pixel felbontással, kívülről teljesen egyszerű plasztik-üveg kombinációt láthatunk, P2i vízlepergető borítással a fedélzeten. Snapdragon 435 rendszerchipje nyolcmagos processzorral, Adreno 505 grafikus gyorsítóval és 2 GB RAM-mal elégíti ki az alsókategóriás igényeket, belső tárolója 16 GB-os, nem mellesleg microSD-vel bővíthető.


[+]

Hátlapjára szimpla, 13 megapixeles kamera került f/2-es apertúrával, a PD-autofókusz és a ledes villanó ma már alapveteőnek mondható. Az előlapi, aránylag vastag kávában 5 megapixeles, szintén f/2-es kamera kapott helyet. A Moto E6-ban lévő akkumulátor 3000 mAh-s (ez jóval kisebb a tavalyi E5-höz képest, ami 4000 mAh-s telepet kapott), fedélzetén az Android 9.0 Pie rendszer dolgozik. Amerikában és Kanadában már nyártól elérhető a készülék, európai premierrel kapcsolatban még semmilyen információ nem érhető el.

Azóta történt

  • Lebukott a Moto E6 Plus

    A nemrég bejelentett E6 felturbózott változata mutogatta magát az ismeretlen lesifotósnak.

  • Megfizethető mobilokat hozott a Motorola

    A One Macro nemzetközi premiert kapott és a Moto G8, illetve E6 család is kellemes árazású tagokat hozott.

  • Bemutatkozott a Moto E6s

    Középkategóriás kvalitásokkal és motós stílusjegyekkel indul az újdonság, ami jelen állás szerint Európában is kapható lesz.

  • Kémfotón a Moto E7

    A belépőszintű Motorola két kamerát kínálhat a hátlapon és méretes kameracseppet az előlapon.

Előzmények

Hirdetés