A Moto G Stylus is beeshet az MWC-re

Egyre több információ kerül elő a Motorola érintőceruzával szerelt modelljéről. Például a neve.

A Motorola Moto G8 széria két új modelljét is várjuk az idei MWC-re, de nem kizárt, hogy egy harmadik eszköz is csatlakozik. Azt eddig is tudtuk, hogy a kapacitív érintőceruzával szerelt készülék nem a Motorola várható csúcsmobilja, csak éppen azt nem, hogy akkor micsoda és főleg mi a neve neki. Evan Blass szerint a XT2043-4 termékszámú, sofia+ kódnevű készülék (köszi, FCC adatbázis és Canada Radio Equipment List) Motorola Moto G Stylusként mutatkozik majd be.

A 91mobiles exkluzív értesülései szerint Snapdragon 600 sorozatú szett, 4 GB rendszermemória, 128 GB belső tárhely és 4000 mAh-s akkumulátor reális, míg a kódnév alapján sokan a sofiar megjelölésű Moto G8 Powerrel megegyező specifikációra tippelnek, csak ugye a tollal kiegészítve. Ez viszont kellemes, 5000 mAh-s akkut jelentene 18 wattos gyorstöltéssel.

Megbízható forrásra hivatkozva a 91mobiles 6,3 vagy 6,4 hüvelykes FHD+ megjelenítőre számít és néhány valódi felvétel is előkerült a készülékről. Tény, hogy az egyik jól látható értesítés azt kéri, Finish configuring your Moto G7 (fejezzük be a Moto G7 beállítását), de ez egyrészt nyugodtan lehet tesztszoftver, másrészt a G7 csepp alakú szenzorszigettel mutatkozott be, nem kameralyukkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés