Négy kamerával futott be a Motorola One Macro

Igaz, egyelőre csak Indiában érhető el, ám ott kellemesen alacsony áron.

Pár év szünet után egyre többször bukkannak fel Motorola márkás telefonok, persze továbbra is a Lenovo kötelékében, és most a One Marco bővíti a sort, amely a nevének megfelelően rendelkezik egy dedikált, 2 megapixeles optikával a közelképekhez. A főkamera 13 megapixeles lézer és PD-autofókusszal, akad továbbá egy 2 megapixeles mélységérzékelős modul, úgyhogy nem lesz gond a portrékkal sem.

[+]

A One Marcro 157,6 x 75,41 x 8,99 milliméteren és 186 grammon méretes jószág, cserébe 6,2"-es képátló virít az előlapon, bár a 720 x 1520 pixel felbontás láthatóan szőrős lesz. Az LCD panelbe apró, 8 megapixeles szelfikamera lóg csak be, ami mögött 4000 mAh-s akkumulátor tevékenykedik, 10 wattos vezetékes gyorstöltéssel. Nem hiányozhat az USB-C port és az ujjlenyomat-olvasó, az IPX2 vízlepergető védelem pedig külön jó hír.


[+]

A microSD kártyával bővíthető, 4/64 GB-os One Marco Indiában 10 ezer rúpiáért lesz elérhető pár napon belül (43 ezer forint), amihez mérten kellően erős a MediaTek Helio P70 nyolcmagos SoC és a Mali-G72MP3 GPU. Az Android 9-ért kár csak: régen a Motók az elsők között voltak a friss főverzió tekintetében. A nemzetközi megjelenésről egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés