Megvan a csupa kijelző Motorola neve

Nem a közelgő Razr különlegességről van szó, és nem is a Moto G8 vagy E6 család valamelyik tagjáról: új Motorola One a láthatáron.

Sűrű napjai vannak a Lenovo kötelékébe tartozó Motorola brandnek: befutott az ősszel a One Zoom, érkezik a Moto G8 Play és G8 Plus, valamint a Moto E6 Play és az új Razr is hamarosan megmutatja magát a nagyérdeműnek. Kétségtelenül az utóbbi lehet a legkülönlegesebb, a koncepcióképek ugyanis befele csukható kijelzővel szerelt kagylótelefonra számítanak, ám tartogat még egy extrát a Motorola a tarsolyában.

A Motorola One Hyper
A Motorola One Hyper (forrás: ProAndroid) [+]

Ez egy csupa kijelző modell lehet motorikusan kiemelkedő szelfikamerával, amihez a ProAndroid a fenti, jó minőségű kémfotókat is hozzá tudja csapni. A Confidential és a Not For Sale felirat a képernyő alatt persze jelzi: egyáltalán nem kellett volna a jóhiszemű illetőnek a telefont kiszivárogtatnia, viszont megette, és ezzel több információra is fény derült.


(forrás: ProAndroid) [+]

A hátlapi rendszer esetében leolvasható például a 64 megapixeles felbontás - az alighanem a Samsung ISOCELL Bright GW1 szenzorát veti be. Mindehhez 8 megapixeles segédszenzor társulhat, a szelfik pedig 32 megapixelen készülhetnek. A forrásoldal Snapdragon 675 SoC-t, 4 GB RAM-ot, 128 GB-os tárolót és 3600 mAh-s telepet emleget, 329 eurós árcédula mellett.


(forrás: ProAndroid) [+]

Neve is van ám a jószágnak: a 6,39"-es és 1080 x 2340 pixel felbontású IPS panellel szerelt ketyere Motorola One Hyper titulust kaphat, és egyike lehet az első Android 10-zel piacra kerülő telefonoknak.

Azóta történt

Hirdetés