Hirdetés

Megérkezett az iOS 12.2

A tegnapi Apple-bemutató után a cég közzé is tette az új iOS alverziót, a 12.2-t, az erről szóló frissítési ablak elvileg már minden iOS 12-n futó iPhone-on, iPaden és iPod Touchon megjelent. Fejlődött az Apple Pay Cash, a felhasználók most már közvetlenül utalhatnak át pénzt a bankszámlájukra a Visa-kártyájuk használatával, de nálunk még az egész szolgáltatás nem elérhető, ahogy jó ideig nem lesz releváns az Apple News+ szolgáltatás sem, ami havi 10 dolláros összegért több mint 300 magazin böngészését teszi lehetővé az USA és Kanada területén.


[+]

Négy új Animoji is érkezett - bagoly, vaddisznó, zsiráf és cápa szerepébe bújhatnak a kompatibilis eszközök felhasználói. A videókhoz használható AirPlay multitasking lehetővé teszi, hogy a mobilon más alkalmazásokat, akár hanggal böngészhessünk az AirPlay megszakítása nélkül, a Control Center pedig azonnali hozzáférést ad a tévés lejátszásaink vezérléséhez. A Siri segítségével mostantól az Apple TV-re is kérhetünk tartalmat. Sajnos az új Apple Watch Amerikán kívüli EKG-korlátozása még szigorúbb lett az új verzióval, így akinek ez a funkció fontos, mindenképpen nézzen utána a megoldásnak telepítés előtt.

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés