2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Megérkezett az iOS 12.1.3

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Új funkciót nem, de számos hibajavítást hoz az új rendszer, nem mellesleg frissülnek az órák és az Apple TV-k is.

Hirdetés

Rendszerfrissítéssel kapcsolatos értesítéssel találkozhatnak mostanában az iOS-felhasználók, az Apple kiadta a 12.1.3-as verziót, ami ezúttal kizárólag hibajavításokat tartalmaz. A listában olyan elemek szerepelnek, mint az Üzeneteken belül a Részletek almenüben a fotók görgetési hibájának megoldása, vagy a képek megosztási problémájának (csíkozás) megszüntetése. A CarPlay-kapcsolat stabilitása is javult iPhone XR, XS és XS Max eszközökön, és mostantól remélhetőleg hangtorzulás sem fog előfordulni, ha külső eszközt kapcsolunk egy iPad Próhoz.


[+]

A HomePod apró hibáit (újraindulás, beszédünk figyelmen kívül hagyása) is orvosolja egy frissítés, illetve az Apple Watch is új rendszert kapott, bár ehhez semmiféle changelogot nem publikált a cég.

Előzmények

 • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

  Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

 • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

  A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

 • Apple iPhone X - vissza a jövőbe

  Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.