Megérkezett a Lollipop a HTC GPE készülékeire

A Google Play Áruházban nem csak Nexus okoskészülékek vagy éppen Chromebookok vásárolhatók meg, néhány gyártó saját csúcsmodelljének vegytiszta Androidot futtató variánsa is fellelhető, ilyen például a HTC One M7 és a One M8 Google Play Edition. Papíron ezek a készülékek kapják meg a rendszerfrissítéseket a leggyorsabban a Nexus termékek után, azonban az 5.0-ás verzió olyan szintű változásokat hoz az Android számára, hogy az átállás nem mindig zökkenőmentes, ez pedig a HTC GPE modelljeit is érintette.

Némi késedelem után itt az Android 5.0 a HTC One M7 és M8 GPE modelljeire

A várakozásoknak azonban vége: a One GPE és One M8 GPE modellekre mától elérhető a rendszerfrissítés. A képfájlok már tölthetők azok számára, akik nem bírják ki az OTA érkezéséig (over the air, azaz vezetékmentes hálózaton letöltött csomagok). Ezzel tovább bővült azon eszközök listája, amelyek az év vége előtt hozzájutottak a nyalókás rendszerverzióhoz.Ilyen szerencsés készülék több Motorola modell, az NVIDIA Shield Tablet, illetve a Galaxy S5 lengyel variánsa.

Azóta történt

Előzmények

  • Késik a nyalókás frissítés a HTC One GPE variánsaira

    A Nexusok és néhány gyártói készülék után a HTC One M7 és M8 GPE modelljei kapták volna meg az Android 5.0-ás rendszerfrissítést leghamarabb, azonban a tulajdonosoknak még várniuk kell a csomagra.

  • Képernyőképek a HTC Lollipopjáról

    A tajvai gyártó gőzerővel készül a nyalókás Android rendszerfrissítésen, most pár ezzel kapcsolatos képernyőfotó látott napvilágot.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés