Belépőszinten hódíthat a HTC Desire 320

Bár a csúcskategóriás készülékek kapják a legtöbb figyelmet évről évre, egy jól belőtt belépőszintű eszköz akár jobban is fogyhat egy-egy drága készüléknél, amennyiben minden klappol. A HTC Desrie 320 nem akarja fillérekért megváltatni a világot, a 4,5 hüvelykes FWVGA, azaz 480 x 854 pixeles megjelenítő, a négymagos, 1,3 gigahertzes, a gyártó által meg nem nevezett rendszerchip és az 1 gigabájt rendszermemória azonban ígéretes alap a szűkebb pénztárcának.

A HTC Desire 320 négymagos rendszerchippel hódítana

A Desire 320 132 x 67,8 x 10,5 milliméteres plasztik házával és 145 grammos tömegével átlagos méretű darab, ahogy a 8 gigabájtos belső tároló is a megszokott szintet hozza. Az előlapra VGA, a hátlapra 5 megapixel felbontású kamera került, Full HD videofelvételi lehetőséggel. Az európai modell FM-rádiót is kap, a jelenlegi állás szerint azonban kimarad az LTE modem, így 4G hálózatra nem tud a HTC újdonsága felkapcsolódni. A Desire 320 energiaellátásáért 2100 milliamperórás akkumulátor felel, amitől a HTC 690 órás készenlétet és 12 órás beszélgetési időt vár.

A HTC Desire 320 WVGA felbontású kijelzőt kapott

A Desire 320 Android 4.4-en alapuló Sense UI-jal érkezik, amelyen természetesen a HTC BlinkFeed is megtalálható lesz, továbbá elkészült álló- és videofelvételeinkből akár automatikusan videomontázs is készíthető. A Desire 320 fehér és sötétszürke változatban lesz hazánkban elérhető, méghozzá február elejétől.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Megérkezett a Lollipop a HTC GPE készülékeire

    Némi késedelem után zöld lámpát kapott a HTC One M7 és One M8 Google Play Edition lollipopos frissítése, amely már tölthető is.

  • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

    A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

  • HTC Desire 310 - többre vágyakozunk

    Ellentmondásos készülék érkezett hozzánk a HTC-től, amelynek vannak igen kellemes és erősen felejthető tulajdonságai is. Ehhez fapados szoftverfelhozatal és erős árcédula passzol.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

Hirdetés