Megérkezett a Huawei P Smart Z

Hirdetés

A Huawei májusban mutatta be a P Smart Z-t, ami elsősorban a motorikusan kiemelkedő szelfikameráról nevezetes. A csupa kijelző eszközből kiemelkedő 16 megapixeles egység a gyártó ilyen típusú megoldása a hasznos kijelzőterület maximalizálására, ami a P Smart Z esetében egy 6,59 hüvelykes, 1080 x 2340 pixel felbontású LCD panel. A kamera 100 000 alkalommal biztosan hibátlanul előbukkan, 12 kilogramm terhelést tűr el és egy másodperc alatt tűnik el, ha nincs rá szükség.

A 12 nanométeres Kirin 710F szettel, 4 GB RAM-mal, 64 GB bővíthető belső tárhellyel és 4000 mAh-s akkumulátorral szerelt modell mától a hazai piacon is elérhetővé vált bruttó 94 990 forintos javasolt végfelhasználói áron, amihez az előrendelői promóció keretében a Huawei okosmérlegét is hozzácsapják. A készüléket éjfekete, zafírkék és smaragdzöld színben lehet előrendelni július 1 és 15 között, ebben az időszakban jár a mérleg is.

Hirdetés

Azóta történt

  • Huawei P Smart Z - jól nézünk ki

    A Huawei első pop-up szelfikamerás mobilja ezt, mármint a kiemelkedő kameraegységet leszámítva nem kifejezetten különleges, de alapvetően egyben van, kimagasló az üzemidő és tényleg gyönyörű színekben érhető el.

Előzmények

Hirdetés