Hirdetés

Megérkezett a Galaxy A20s

Nem sokat változott az eredeti, féléves modellhez képest, de nőtt a kijelzője és három kamera került a hátuljára.

Az eredeti Galaxy A20-at aligha ismerheti a hazai közönség, hiszen hivatalosan csak a Galaxy A20e érkezett meg a magyar piacra, az utótag nélküli változat pedig csak szürkeimportosan, nem túl reális áron szerezhető be. Az a készülék még Exynos 7884-gyel került leleplezésre, a frissen bemutatott utód, a Galaxy A20s viszont egy jobb teljesítményű Snapdragon 450-re váltott, 3 vagy 4 GB RAM-mal, ami az ismert ársávban kimondottan jól hangzik. 32 vagy 64 GB-os a belső tároló, de microSD segítségével bővíthetjük ezt.

Ezen kívül 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású LCD panelt kapott a gyártó által Infinity-V-nek hívott noccsal, hátul pedig egy ujjlenyomat-olvasó és egy tripla kamerarendszer látható: 13 megapixeles, f/1,8-as lencsével ellátott kamera éri el a legjobb minőséget, mellette egy 8 megapixeles ultraszéles modul, illetve egy 5 megapixeles mélységérzékelő kapott helyet. A szelfikamera 8 megapixeles, f/2-es lencsével bír, és támogatja az arcalapú feloldást.


[+]

A 4000 mAh-s akkumukátor 15W-os gyorstöltési sebességet támogat, az Android 9 Pie alapjain pedig a Samsung One UI-felülete kapott helyet. Malajziában körülbelül 50 000 forintnak megfelelő összegért lehet majd megvenni a fekete, kék, zöld és piros színekben piacra kerülő mobilt.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A20e - ezzel kéne belépni

    A Galaxy A10-nél egy minimális anyagi szinttel feljebb kínál jobb telefont ugyanaz a cég, ugyanabban a termékszériában. A sebességen viszont itt is lehetne faragni.

Hirdetés