2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

MediaTek SoC-t kapott az LG K8

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A dél-koreai gyártó újabb telefont leplezett le, mely az öt hüvelykes kijelzője mellett teljesen átlagos, mondhatni belépőszintű specifikációkkal bír.

Hirdetés

Az LG K7 és K10 már a CES-en bemutatkozott, a K4 pedig a hónap elején látott napvilágot. Az LG pedig nem elégszik meg ennyivel, és itt nemcsak most leleplezett Stylus 2-re, vagy éppen az MWC nagy durranásának számító G5 zászlóshajóra kell gondolni, hanem a frissen piacra került X-sorozat tagjaira, az X camre és az X screenre. Hogy a lista még tovább bővüljön, arról az LG a K8-cal gondoskodott: a készülék 5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelzőt kapott, a burkolat alatt pedig egy MediaTek MT6735 chipset található.


[+]

A processzorban négy darab 1,3 GHz-re skálázott Cortex-A53 mag dolgozik, a grafikus teljesítményért a Mali-T720MP1 felel, RAM-ból 1,5 GB jutott. A K8 hátlapján egy 8, az előlapján pedig egy 5 megapixel felbontású kamerát találunk. A képeknek és más adatoknak a microSD-vel bővíthető 8 GB-os adattárolón kell elférnie. A 2125 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező mobil Android 6.0 operációs rendszert futtat, támogatja a Cat.4-es LTE hálózatokat, és valószínűleg Barcelonában tapogathatunk meg először, árat is majd minden bizonnyal akkor közöl a gyártó.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.