MediaTek SoC-t kapott az LG K8

Az LG K7 és K10 már a CES-en bemutatkozott, a K4 pedig a hónap elején látott napvilágot. Az LG pedig nem elégszik meg ennyivel, és itt nemcsak most leleplezett Stylus 2-re, vagy éppen az MWC nagy durranásának számító G5 zászlóshajóra kell gondolni, hanem a frissen piacra került X-sorozat tagjaira, az X camre és az X screenre. Hogy a lista még tovább bővüljön, arról az LG a K8-cal gondoskodott: a készülék 5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelzőt kapott, a burkolat alatt pedig egy MediaTek MT6735 chipset található.


[+]

A processzorban négy darab 1,3 GHz-re skálázott Cortex-A53 mag dolgozik, a grafikus teljesítményért a Mali-T720MP1 felel, RAM-ból 1,5 GB jutott. A K8 hátlapján egy 8, az előlapján pedig egy 5 megapixel felbontású kamerát találunk. A képeknek és más adatoknak a microSD-vel bővíthető 8 GB-os adattárolón kell elférnie. A 2125 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező mobil Android 6.0 operációs rendszert futtat, támogatja a Cat.4-es LTE hálózatokat, és valószínűleg Barcelonában tapogathatunk meg először, árat is majd minden bizonnyal akkor közöl a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Bemutatkozott az LG K5

    Egyszerű sajtóközlemény köszönti Szöulban az új, középkategória aljára pozicionált dél-koreai modellt, ami Európa piacain is meg fog jelenni.

Előzmények

Hirdetés