Március 22-én érkezik a Nothing Ear (2)

Hamarosan új termékkel bővíti portfólióját a Nothing, érkezik harmadik fülhallgatójuk.

Hirdetés

Twitteren jelezte a Nothing, hogy március 22-én magyar idő szerint 16 órától egy élő online közvetítés során bemutatja a cég az Ear (2) fülhallgatót. A londoni székhelyű vállalat egyelőre egyebet nem közölt a Bluetooth kiegészítőről, de ahogy ismerjük az eddigi marketingstratégiájukat, ez a bemutatóig vezető napokban változni fog. Sok meglepetésre ugyanakkor nem érdemes számítani, kiszivárgott képeken már látni lehetett az Ear (2)-t és alig pár apróságban tér el az Ear (1)-től. Összehasonlító gyűjtésünket itt lehet megnézni.


Nothing Ear (1) fehér színben. [+]

Az első generációs Nothing Ear kedvező áron startolt, ám 2022 őszén 50%-os áremelést eszközölt a cég az Ear (1)-on, amivel erősebb konkurensekkel tarkított mezőnybe lökte a terméket. Így kérdéses, hogy mennyiért kerül majd forgalomba a második generáció. Az is kérdéses, hogy milyen fejlesztések történtek az áttetsző műanyag borítás alatt. A gyártó jobb hangot és jobb tisztaságot ígér, vélhetően megmarad az ANC, kérdéses, hogy bővül-e a kodektámogatás például LC3-mal vagy pedig változik-e a hangkeltő. Azt a fotókon már látni lehetett, hogy az aktív zajszűrésért felelős mikrofonok helye változott, ebből pedig lehet arra következtetni, hogy változni fog az ANC minősége.

Azóta történt

Előzmények

  • Semmi látnivaló

    Jó minőségű rendereken bukkant fel a Nothing Ear (2).

  • Nothing Ear (stick) - a dizájn nem minden

    Jó nyitott fülhallgatót csinálni nem egyszerű, a Nothing második próbálkozása nem is rossz, de funkciók helyett a megjelenésre csúszott a hangsúly.

  • Emelkedik a Nothing Ear (1) ára

    Carl Pei nem csak az inflációval és a megemelkedett költségekkel magyarázza az 50%-os áremelést.

  • Nothing ear (1) - nem semmi

    Carl Pei új vállalkozása nagy érdeklődést váltott ki a tech világból, most pedig itt van a gyümölcse, az ear (1), ami ráadásul egész jól sikerült.

Hirdetés