Bemutatkozott a Nothing Ear (2)

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés, LHDC támogatás, személyre szabható hangprofilok.

2021 júniusában mutatta be a Nothing első termékét, az Ear (1) fülhallgatót, a mai nap folyamán pedig megérkezett ennek utódja, a Nothing Ear 2. Első ránézésre az a minimális változás is nehezen észrevehető a külsőn, melyet eszközöltek, hisz tényleg apróságokról van szó, például máshol elhelyezett mikrofonról. (A különbségek teljes listáját itt szedte össze a gyártó.) A fülhallgató tudása ugyanakkor gyarapodott, az Ear (2) támogatja az LHDC 5.0-s audio kodeket, amivel elérhető a nagyfelbontású átvitel (24 bit / 192 kHz) kompatibilis Android eszközről. A Nothing X alkalmazás (Android és iOS) segítségével pedig immáron személyre szabható hangzás is elérhető egy hallásteszt elvégzése után, valamint manuálisan egy EQ-val is állítható a fülhallgatók hangja.

Az Ear (2) és a hozzá tartozó tok.Az Ear (2) és a hozzá tartozó tok. Az Ear (2) és a hozzá tartozó tok. (forrás: Nothing.tech) [+]

A hangokat 11,6 milliméteres meghajtók szólaltatják meg, új bennük a grafén-poliuretán diafragma. Az aktív zajkioltásért felelős algoritmusok és a mikrofonok helyének megváltoztatása erősebb, 40 dB-es zajzárat tesz lehetővé, valamint a Nothing szerint jobb a mikrofonok hangfelismerése is és fejlesztettek a hangok háttérzajtól való izolálásán is.

Az alkalmazás és az új fülhallgató
Az alkalmazás és az új fülhallgató (forrás: Nothing.tech) [+]

A fülhallgató képes több eszközhöz csatlakozni, adott az IP54-es minősítés, a tok vezeték nélkül és USB-C csatlakozón vezetékkel is tölthető. Az üzemidő ANC nélkül 6 óra fülhallgatónként és 36 óra a tokkal együtt, ANC-vel 4 és 22,5 óra. Adott a Google és Microsoft gyorspárosítás Android és Windows eszközökhöz, és nagyjából ennyi. A Nothing Ear (2) március 28-tól kerül forgalomba, de már a mai naptól rendelhető a gyártó weboldaláról, az ára pedig 63 990 magyar forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés