Már tokokban is láthatjuk a OnePlus 7-et

Egyre közelebb lehet a bemutató, sorra bukkannak fel a képek, és már viszonteladóknál is előkerült premier előtt az újdonság.

Hirdetés

Rengeteg renderképen lehetett már látni a sokak által várt OnePlus 7-et, ami továbbviszi a lehető legkevesebb kompromisszumot kívánó, de még megfizethető árú mobilok vonalát, a legújabb fotókon már tokban is szemügyre lehet venni az összképet. A tripla hátlapi kamerarendszer és a készülékházból előcsúszó szelfikamera már teljesen biztosra vehető, a felső káva ezeken a képeken is nagyon szűk, a notch eltűnése pedig kimondottan jól áll a telefonnak.


[+]

Hátul hiába keresünk ujjlenyomat-olvasót, nyilván itt is a kijelző alá kerül be az érzékelő, ahogy hiába keressük a 3,5 milliméteres jack csatlakozót is, bár azt legfeljebb adapteres formátumban találjuk meg a doboz mélyén. Specifikáció terén nem lesz meglepő a Snapdragon 855 rendszerchip, az akár 12 GB-nyi RAM, illetve az Android Pie-alapú OxygenOS rendszer.


[+]

Várhatóan 6,5 hüvelykes AMOLED-kijelző kerül rá, a hátlapi kamerák pedig 48 + 20 + 16 megapixelesek lesznek, a látószögek ismeretlenek. Akkumulátorból 4000 mAh-nyi kapacitásra számíthatunk, villámgyors kábeles töltéssel, de vezeték nélküli opció hiányával.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 6T - szenzorcsepp a mobiltengerben

    Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés