Már csak az árát nem tudni az Oppo Find N2-nek

A kinyitható telefonról részletes specifikációs lista szivárgott ki a bemutató előtt.

Hirdetés

December 14-re jósolják az idei Oppo INNO Day-t, az Oppo nagy éves bemutatónapját, ahol a cég prezentálja legújabb fejlesztéseit. Tavaly egy ilyen eseményen mutatkozott be az Oppo Find N foldable, melynek folytatása, a Find N2 és kagylótelefonként nyíló kistestvére, a Find N2 Flip idén decemberben debütálhat. A kínai Digital Chat Station pedig részletes specifikációs listát közölt a Find N2-ről, így igazából csak az a kérdés maradt, hogy mindez mennyibe fog majd kerülni?

Find N balra, Z Fold 3 jobbra
Find N balra, Z Fold 3 jobbra [+]

A Find N2 megtartja a tavalyi formát és méretet, vagyis 5,54 hüvelykes képátlójú külső kijelzőt és 7,1 hüvelykes belső panelt kínál majd. Állítólag mindkét megjelenítő 120 Hz-es frissítésre képes E6 AMOLED, a belső kijelző felbontása 1792 x 1920 pixel, míg a külső megjelenítő 1080 x 2120 pixellel dolgozik. Mindkét megjelenítőbe egy-egy 32 MP-es szelfi kamera lyukad, a hátlapon pedig három szenzor foglal majd helyet egymás alatt: optikailag stabilizált 50 MP-es Sony IMX890 a főkameraként, 32 MP-es Sony IMX709 zoom kameraként és 48 MP-es Sony IMX581 ultraszéles látószögűként 114 fokos teret befogva. Az Oppo állítólag a Find N2-be is beépíti a MariSilicon X ISP-t, valamint ebben a készülékben is megjelennek majd a Hasselblad együttműködés nyomai a kameraszoftverben.


Az első generációs Oppo Find N [+]

Az Oppo Find N2 a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 köré épül, 4520 mAh-s akkumulátort, 67 wattos töltést és Android 13-ra épülő ColorOS 13-as operációs rendszert jósolnak rá. Ha a telefon kapható lesz Kínán kívül is, természetesen Google szolgáltatásokkal érkezik majd. Összecsukott állapotában 14,6 milliméterre tippelik vastagságát, és elvileg 237 grammot nyom majd csupán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés