Íme, az első képek az Oppo kagylómobiljáról

Nem túl erős minőségű videón látható az Oppo Find N2 Flip, hatalmas külső kijelzővel.

Egy éve decemberben mutatkozott be az Oppo Find N, a cég első hajlítható kijelzővel szerelt készüléke. Idén várományos a folytatás, a Find N2 és mellé érkezhet a Find N2 Flip, mely kagylóformába önti a hajlítható dizájnt. A kínai Weibo közösségi oldalra pedig ma felkerültek az első képsorok is utóbbi készülékről, melyen a belső kijelző, a kamerák és a meglehetősen nagy méretű külső kijelző is jól látható, ám a dizájn maga rejtve marad a vastag védőtok miatt, mellyel a tesztelési prototípust védik a kíváncsi szemek és kamerák elől.

Az első képek az Oppo Find N2 Flipről.
Az első képek az Oppo Find N2 Flipről. (forrás: Weibo) [+]

Az viszont így is megerősítést nyer, hogy a 32 MP-es belső kamera apró lyukban kapott helyet a kijelző felső részén, az ujjlenyomat-leolvasó pedig a jobb oldalon, a bekapcsoló gombban. A pletykák szerint a készülék 6,8 hüvelykes képátlójú kijelzővel lesz felszerelve belül, ebben semmi izgalmas nincsen. A külső kijelző viszont már az, egy 3,26 hüvelykes megjelenítőről van szó ugyanis, mely a fedlap felét biztosan elfoglalja. Egyelőre funkcionalitásról vajmi keveset tudni, a videón csak az látszik, hogy kiírja az időt, amikor összecsukja a felhasználó a készüléket, de vélhetően kiszúrhatók lesznek widgetek, megjeleníti majd az értesítéseket, és akár utóbbiakra reagálni is lehet majd, ahogy a Motorola Razren is.

(forrás: Weibo) [+]

A külső kijelző mellett két kamera, egy 50 MP-es Sony IMX766-os szenzort használó széles és egy 8 MP-es Sony IMX355-öt használó ultraszéles kap helyet LED villanóval támogatva. A korábbi pletykák arról szóltak, hogy az Oppo első kagylótelefonját a MediaTek Dimensity 9000+ SoC-je köré építheti, két részbe bontva 4300 mAh-s akkumulátort tesz a telefonba és 44 wattos vezetékes töltést is kínál majd. Ezek egyelőre nem megerősítettek, ahogy a Kínán kívüli értékesítés ténye sem, de több forrás is egyöntetűen szólt arról, hogy a hazai piacon kívül is kapható lesz a telefon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés