Hirdetés

Íme, az első képek az Oppo kagylómobiljáról

Nem túl erős minőségű videón látható az Oppo Find N2 Flip, hatalmas külső kijelzővel.

Egy éve decemberben mutatkozott be az Oppo Find N, a cég első hajlítható kijelzővel szerelt készüléke. Idén várományos a folytatás, a Find N2 és mellé érkezhet a Find N2 Flip, mely kagylóformába önti a hajlítható dizájnt. A kínai Weibo közösségi oldalra pedig ma felkerültek az első képsorok is utóbbi készülékről, melyen a belső kijelző, a kamerák és a meglehetősen nagy méretű külső kijelző is jól látható, ám a dizájn maga rejtve marad a vastag védőtok miatt, mellyel a tesztelési prototípust védik a kíváncsi szemek és kamerák elől.

Az első képek az Oppo Find N2 Flipről.
Az első képek az Oppo Find N2 Flipről. (forrás: Weibo) [+]

Az viszont így is megerősítést nyer, hogy a 32 MP-es belső kamera apró lyukban kapott helyet a kijelző felső részén, az ujjlenyomat-leolvasó pedig a jobb oldalon, a bekapcsoló gombban. A pletykák szerint a készülék 6,8 hüvelykes képátlójú kijelzővel lesz felszerelve belül, ebben semmi izgalmas nincsen. A külső kijelző viszont már az, egy 3,26 hüvelykes megjelenítőről van szó ugyanis, mely a fedlap felét biztosan elfoglalja. Egyelőre funkcionalitásról vajmi keveset tudni, a videón csak az látszik, hogy kiírja az időt, amikor összecsukja a felhasználó a készüléket, de vélhetően kiszúrhatók lesznek widgetek, megjeleníti majd az értesítéseket, és akár utóbbiakra reagálni is lehet majd, ahogy a Motorola Razren is.

(forrás: Weibo) [+]

A külső kijelző mellett két kamera, egy 50 MP-es Sony IMX766-os szenzort használó széles és egy 8 MP-es Sony IMX355-öt használó ultraszéles kap helyet LED villanóval támogatva. A korábbi pletykák arról szóltak, hogy az Oppo első kagylótelefonját a MediaTek Dimensity 9000+ SoC-je köré építheti, két részbe bontva 4300 mAh-s akkumulátort tesz a telefonba és 44 wattos vezetékes töltést is kínál majd. Ezek egyelőre nem megerősítettek, ahogy a Kínán kívüli értékesítés ténye sem, de több forrás is egyöntetűen szólt arról, hogy a hazai piacon kívül is kapható lesz a telefon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés