Renderkép erősíti meg az Oppo Find N2 Flip formáját

A fedlap közel felét elfoglalná a külső kijelző.

Múlt hét utolsó napjaiban felbukkant a kínai közösségi médiában egy felvétel, melyen állítólag az Oppo Find N2 Flip látható. A videón hatalmas külső kijelzővel és két kamerával rendelkező kinyitható kagylótelefon van, viszont nagy védőtokban, így a telefon formája nem látható teljes egészében. Most, egy Twitterre kikerült renderkép ezen némileg változtat, bár sok meglepetés nincsen rajta és a minősége sem a legjobb, hisz a külső kijelző túl nagy és túlságosan kicsúszik a szélekre, ami ellentmond a korábbi videónak.

Ez a két render kering az interneten az Oppo Find N2 Flipről, a videó alapján az első képen látható dizájnhoz hasonló várható.Ez a két render kering az interneten az Oppo Find N2 Flipről, a videó alapján az első képen látható dizájnhoz hasonló várható. Ez a két render kering az interneten az Oppo Find N2 Flipről, a videó alapján az első képen látható dizájnhoz hasonló várható. (forrás: Notebook Check) [+]

A készülékről azt pletykálják, hogy Dimensity 9000+ lapkát használ majd, a 4300 mAh-s akkumulátor 44 wattal lesz tölthető, a külső kijelző 3,26 hüvelykes lesz, míg a belső kijelzőpanel 6,8 hüvelykes átlóval bír majd. Belülre 32 MP-es kamerát, kívülre egy 50 MP-es Sony IMX766-os szenzorral szerelt kamerát és egy 8 MP-es Sony IMX355-tel szerelt ultraszélest jósolnak. A bemutatásig már nem kell sokat várni, az Oppo a decemberi Inno Day rendezvényen mutathatja be a telefont, ami állítólag Kínán kívüli forgalmazást is kap majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés