Akár május 23-án is érkezhet a Xiaomi Mi 7

Hirdetés

Az eddig is nagyjából egyértelmű volt, hogy a 2018-as csúcsmodellek, amennyiben a Qualcommra esik a választás, Snapdragon 845-tel érkeznek, nem valószínű, hogy ez a Xiaomi Mi 7 esetében is másképpen lenne; már csak azért sem, mert a teljesítményteszt-eredmények nagyon erre mutatnak. A szenzorsziget korántsem ennyire törvényszerű, noha erre mutató információk is kerültek már elő.

A Xiaomi Mi 6 tavaly ugyancsak ilyentájt került bemutatásra, konkrétan áprilisban, így nem kizárt, hogy a kissé vacak minőségű és egyáltalán nem hivatalos forrásból származó előzetes hiteles. Amennyiben igen, a Xiaomi új Mi szériás csúcsmodellje május 23-án érkezik, valószínűleg kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval és 8 GB operatív memóriával.

Azóta történt

  • Tőzsdére lép a Xiaomi

    100 milliárd dollár lehet a vállalat piaci kapitalizációja és 10 milliárd dolláros részvénykibocsátással kezdhet a Xiaomi a hongkongi értéktőzsdén.

  • Képeken a Xiaomi Mi 7

    Két egymástól független forrás is közölt valódi fotót a feltételezett Xiaomi Mi 7-ről, amelyek viszont tökéletesen megegyeznek.

  • Kamerás szekcióval javulna a Xiaomi

    Lei Jun levelezéséből kiderül: a Xiaominál kifejezetten a fotós minőség javítására létrejött divízió dolgozhat azon, hogy a vállalat kamerás képességekben előrelépjen.

  • Ilyen lehet a Xiaomi-féle Face ID

    Jó minőségű renderkép bukkant fel a Xiaomi 3D-s arcazonosító rendszeréről, bár arra csak tippek vannak, hogy a Mi 7 jövőhéten megkapja-e.

Előzmények

Hirdetés