Május 30-án érkezik a Honor 70

Az elődhöz hasonló külső, 54 megapixeles kamera jellemzi majd az új készüléket.

Május 30-án mutatja be Kínában legújabb középkategóriás telefonját a Honor. A 70-es szériáról fotókat már közzétett a gyártó, így láthatjuk, hogy a Honor 50-nel bevezetett dizájnvonalat viszi tovább a sorozat, a kamerák azonban egyenesebb oldalú pirulákban kapnak helyet a kristály csillogását idéző hátlapon.

Az új Honor 70 a sorozat reklámarcának, Gong Jun (Simon Gong) kínai színész híresembernek kezében.
Az új Honor 70 a sorozat reklámarcának, Gong Jun (Simon Gong) kínai színész híresembernek kezében. (forrás: Weibo) [+]

Tudni még a képből, hogy a főkamera 54 megapixeles felbontású 1/1,49 hüvelykes szenzorral lesz felszerelve, előtte pedig f/1,9 fényértékű lencse kap helyet. A pletykák szerint egy új Sony szenzorról lehet szó, ezt egyelőre nem erősítette meg semmi. A Digital Chat Station korábban arról írt, hogy IMX800-as képalkotó dolgozhat az egyik Honor 70-ben 1/1,1 hüvelykes mérettel és 50 megapixeles felbontással. Mivel várható Honor 70, 70 Pro és 70 Pro+ is, így nem kizárt, hogy a Pro+ kapja a legnagyobb szenzort.

A telefonokat a normáltól a Pro+ felé haladva sorban a Snapdragon 7 Gen 1, Dimensity 8100 és Dimensity 9000 lapkák hajthatják, az akkumulátor méretéről, illetve a 66 wattos gyorstöltésről pedig tanúsítványok árulkodtak korábban. Időközben pedig megérkezett szerkesztőségünkbe a Magic4 Pro, melyet Bone használatba is vesz hamarosan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés