Dimensity 8000 dolgozik a Honor 70 Próban

Az új Honor specifikációiról a Geekbench rántotta le a leplet. Biztos a MediaTek lapka és a 12 GB RAM a Pro verzióban.

Pár nap múlva bemutatja Kínában a Honor a 70-es szériát, ami három készüléket foglal majd magába. A gyártó tegnap lerántotta a leplet arról, hogy a Honor 70 Pro+, vagyis a legerősebb variáns a MediaTek Dimensity 9000 köré épül majd. De akinek nem a legbikább változatra fáj a foga, annak sem kell szomorkodnia, a Honor 70 Pro a Dimensity 8000 lapkával is elég versenyképesnek tűnik.

Egymás mellett a Honor 70 és a 70 Pro. A sima változat kamerái két különálló körben kapnak helyet a hátlapon.Egymás mellett a Honor 70 és a 70 Pro. A sima változat kamerái két különálló körben kapnak helyet a hátlapon. Egymás mellett a Honor 70 és a 70 Pro. A sima változat kamerái két különálló körben kapnak helyet a hátlapon. (forrás: Weibo / GSMArena) [+]

Az infót a Geekbench adatbázisa adja, ahol a Honor 70 Pro eredményei feltűntek. Az adatok szerint a telefon 12 GB rendszermemóriával, valamint az Android 12-re épülő Magic UI 6.0-val dolgozik majd. Azt tegnap után tudjuk, hogy 100 wattos gyorstöltés jellemzi majd a Honor 70 Pro és Pro+ modelleket, illetve LTPO OLED paneleket kapnak az említett készülékek.

A Honor 70 Pro eredményei a Geekbenchen.
A Honor 70 Pro eredményei a Geekbenchen. [+]

Kamerás téren megegyeznek majd a modellek, mindhárom Honor 70 a Sony IMX800-as szenzort használja majd 54 megapixeles felbontással, f/1,9-es fényértékű lencsék mögött. A főkamerát két, egyelőre ismeretlen típusú és felbontású segédkamera egészíti majd ki. A készülékeket a gyártó május 30-án mutatja be Kínában, viszont pár fotó már felkerült a 70-ről és a 70 Próról a Weibóra, ezek láthatók a cikkben is.

Fotón az elérhető színek a Honor 70-ből. A nyitóképen a 70 Pro színei láthatók.
Fotón az elérhető színek a Honor 70-ből. A nyitóképen a 70 Pro színei láthatók. (forrás: Weibo / GSMArena) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés