Majdnem mindent tudunk a OnePlus Nordról

A középkategóriába visszatérő gyártó egy igen korrekt csomaggal készül, nincsenek kétségeink affelől, hogy az árazástól függően sikeres termék válhat belőle.

A OnePlus palettáján az elérhető árú flagship killerek helyett mostanra szinte hagyományos flagship-árakkal találkozunk, és bár a termékek a piachoz képest is rengeteget fejlődtek az utóbbi években, szinte biztos, hogy nagyon sokan érzik túlzónak a rajtuk lévő árcímkéket, főleg, ha a 8 Prón lévő, bőven 300 ezer fölötti összegekre gondolunk. Ehhez képest nyilvánvalóan nagyon kedvező árat kell majd kapnia a középkategóriás Nordnak, ami az X után a második modell lesz, ami nem a csúcskategóriát támadja.

Evan Blass tette ki ezeket a képeketEvan Blass tette ki ezeket a képeket Evan Blass tette ki ezeket a képeket [+]

Egyre több infónk van a termékről, azt már nagy eséllyel lehet tudni, hogy 90 Hz-es maximális képfrissítésű Full HD AMOLED kijelző kerül rá 90 Hz-es frissítési rátával, 6,44 hüvelykes átlóval és beépített ujjlenyomat-olvasóval, továbbá egyre biztosabbá válik az 5G-képes Snapdragon 765G SoC, ami 8 vagy 12 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB belső tárolóval lesz elérhető. A készüléken természetesen az Android 10-alapú Oxygen OS fog futni, akárcsak a többi, jelenleg aktuális OnePlus modellen.

Evleaks oldalán jelent meg ez a kép, állítólag belsős prezentációt mutat
Evleaks oldalán jelent meg ez a kép, állítólag belsős prezentációt mutat [+]

Az előlapra dupla kamera várható, 32 megapixeles fő egységgel és 8 megaixeles széleslátóval (105 fok), hátul a 48 megapixeles Sony IMX586-alapú rendszer adja a főkamerát optikai és elektronikus képstabilizálással, f/1,75 apertúrájú optikával, mellette szintén 8 megapixeles ultraszéles (119 fok) látja el a feladatok többségét, ezen kívül 5 megapixeles mélység és 2 megapixeles makró jut rá.

Ez egy korábbi kép az Evomagról, valószínűleg a kép itt még kevésbé stimmelhet
Ez egy korábbi kép az Evomagról, valószínűleg a kép itt még kevésbé stimmelhet

Természetesen nem marad ki az NFC, a Bluetooth 5.1 és a Wi-Fi 2x2 MIMO, az akkumulátor 4115 mAh-snak várható, gyorstölteni 30T-s Warp Chargerrel lehet majd. Kétféle szürke, (Gray Onyx és Gray Ash), illetve egy kék (Blue Marble) színben lehet majd megvenni, árat pedig egyelőre egy román forgalmazótól tippelhetünk: ottani ára 162 ezer forint körüli összegnek felel meg átváltva, de persze ez is csak előzetes ár, ami a 8/128 GB-os belépőmodellre vonatkozik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés