Ismét előrendelhető a OnePlus Nord

A gyártó elindította a harmadik előrendelési kampányt is, az promóció ma indult és 24 órán keresztül vagy a készlet erejéig érvényes.

A OnePlus még be sem mutatta a Nord néven várt középkategóriás modellt, de máris lehetőséget kínál, hogy 20 euróval (vagy fonttal) biztosítsunk magunknak egy példányt, amit a július 21-i bemutató után rögtön postára is adnak. Az előrendelést követően már várhatjuk is az ajándékot, amiről bővebb információt nem osztott meg a gyártó, de bízunk benne, hogy egy matricacsomagnál kicsit jobban megerőltetik magukat, bár utalnak a felragasztható dekorációra a kulcs és a póló mellett. Már, ha jól értelmezem a képeket.

Az előrendelők a bemutatót követően kapnak egy meghívót és az előrendeléskor befizetett összeggel egyenértékű jóváírást (20 euró vagy font), amit a készülék megvásárlására használhatnak fel. Az előrendelt készülékek limitált kiadású csomagolásban és további meglepetéssel érkeznek, többek között Magyarországra is. (A kampányban részt vevő további országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Németország, Dánia, Észtország, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Írország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Svédország, Szlovénia, Szlovákia és az Egyesült Királyság)

Előzmények

Hirdetés