Ma indul a HTC 10 nougatos frissítése

A hálaadás napjára tartogatta a HTC az egyik legjobb idei hírét: megkezdődik a 10 Android 7.0-s frissítése.

Hirdetés

A HTC 10-nek a neve is jelzi azt, hogy az idei csúcsmobil új kezdet (eltűnt a One előtag), ám a tradíciók is megmaradtak (a 10 követi az elődök számozását). Ugyanez igaz a kissé nyersebb és karakteresebb megjelenésre vagy az új szerepet kapott BoomSoundra – a régi és az új meggyőzően keveredik. Ami viszont nem változott, az a szoftverre fordított kiemelt figyelem, és már az Android 6.0-n alapuló Sense UI is nagyon rendben volt, a tajvaniak pedig sok riválist megelőzve elkészültek a 7.0 rendszerverzióval is.

A kijelző alatti gomb nem nyomható be, érintésérzékeny.
A HTC 10 újított a recepten, ám ismerős alapanyagokból főzött [+]

Mo Versi, a gyártó gyakran tweetelő, termékekért felelős alelnöke közölte a jó hírt: a hálaadás napján, azaz ma indul meg a kártyafüggetlen HTC 10 Android Nougat csomagjának közzététele. Azt ugyan nem részletezte, hogy mely régiók kapják meg legelőször (Versi sok esetben az amerikai piacról beszél), és fórumunkban még nem tört ki a nugát láz, ám ami késik, nem múlik: a következő időszakban várhatóan minden HTC 10 tulaj megismerkedhet a részletesebb értesítési kártyákkal vagy a natív kétablakos móddal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC 10 evo néven érkezik a HTC Bolt

    Az európai piacnak sem kell nélkülözni a HTC legújabb csúcskészülékét, csak mi HTC 10 evo néven kapjuk meg egyenesen a gyártótól, kizárólag kártyafüggetlen konstrukcióban.

  • A HTC 10 még az idén megkapja az Android Nougat frissítést

    A HTC hivatalos Twitter csatornáján tette közzé frissítési tervei(nek egy részé)t.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés