Hirdetés

MA!gazin - heti műsor videós formában

Amúgy már a harmadik résznél tartunk, csak nem akartuk a dolgot elkapkodni, előbb megvártuk, hogy milyen lesz a fogadtatás.

A Mobilarena YouTube csatornáján nem buzog az élet - legalábbis a publikus felületén, mert amúgy az összes telefonos tesztvideót ide töltjük fel és ágyazzuk aztán be a tesztekbe, szóval úgy egyébként van fent 3240 videónk (tényleg annyi), de annak csak egy töredéke publikus. Mi még akkor kezdtünk el videózgatni (a Myshowroom platformon), amikor ez marha úttörőnek számított, de aztán több ok miatt is az írásos vonalat erősítettük inkább, plusz csatlakozott a stábhoz Tech2 Laci és az ő csatornája, amivel amúgy sem tudnánk sem mennyiségben, sem minőségben versenyezni. Meg hát nem is kell.

Viszont az nem túl megerőltető és időigényes, hogy hetente egyszer egy magazinosabb jellegű, 20-30 perc közötti hosszúságú videót összerakjunk, amúgy is minden csütörtökön át kell tekintsük a heti történéseket a Trend FM-en futó Szenzor című műsorunk kapcsán, ha pedig ezt megcsináljuk, akkor egyébként is közléskényszer-flowba kerülünk és amit a rádióban cizelláltabban és inkább a tényekre szorítkozva lehet megosztani, azt viszont a YouTube-on sokkal kötetlenebb formában is tudjuk reprodukálni, sokkal több személyes aspektussal.

Ez lett a MA!gazin, aminek most került fel a harmadik része, nincsenek benne extra vágások és brutális minőségű felvételek, ez egy véleménycunami és heti összefoglaló egyben. Persze, hogy a második részben nem lett jó a hang, de a friss epizódban ezt már korrigáltuk, szóval ha eddig ezzel az olvasó (és néző) eddig nem találkozott, akkor itten van mind a három, eddig felkerült rész. Reméljük, hogy lesz olyan, aki hasznosnak és érdekesnek találja majd, amíg van néző, addig az a terv, hogy minden csütörtökön jön az új epizód.

Azóta történt

Hirdetés