Hirdetés

Ken Hong a MA!gazin 9. adásában

Amikor elkezdtük csinálni a Mobilarena Magazint (MA!gazin), akkor a harmadik epizód után ide a szerkesztőségi blogba megírtam, hogy nincs vele küönösebb tervünk, egy kötetlen formája annak, hogy olyan dolgokról is beszélgessünk, amelyek egy-egy tesztnek, hírnek nem képezik, nem is képezhetik részét. Nem mondom, hogy ez egy kirobbanó siker, de 1-2 ezer ember azért megnézi ezeket az epizódokat a YouTube-on, jön egy csomó tök jó komment, a nyolcadik rész után pedig valaki feldobta, hogy beszéljünk kicsit arról, hogy mi újság az LG-nél.

És az az újság, hogy kapcsolatba léptünk Ken Honggal, az LG kommunikációs agytrösztjével, aki szívesen adott egy rövid interjút erről-arról, másképp mókás ez, mint személyesen, de Ken szívélyessége és lehengerlő stílusa egy jottányit sem fakult, pedig lassan másfél éve találkoztunk utoljára még Berlinben. Szóval nekünk nagy öröm, hogy becsempésztük a MA!gazin adásai közé a koreai világcég egyik igazgatóját, persze ezt nem azzal az 1-2 ezer nézővel értük el, akik mostanság a YouTube-on követnek bennünket.

Viszont ha már így alakult, akkor talán ez az adás nagyobb érdeklődésre is számot tarthat, aki csak a Kennel való beszélgetésre kíváncsi, az a fenti videóban a hatodik perctől kapja meg a lényegi kontentet. A többieknek mondom, hogy 4G-5G váltásról, olcsó telefonokról, meg Rigó utcai nyelvvizsgáról is szó esik szőrmentén a fenti 45 percben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés