2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Limitált kiadású Casio óra jön Wear OS-szel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Casio

A WSD-F20SC kódjelű, exkluzív Casio Pro Trek okosóra 700 darabban lesz elérhető, és természetesen a Google minap átnevezett operációs rendszerét futtatja.

Hirdetés

Nagyjából egy éves a Casio Pro Trek Smart WSD-F20, és úgy gondolta a nívós óragyártó, hogy az Android Wear 2.0-t futtató okosketyere megérett egy limitált kiadásra – főleg, hogy közben a Google kütyürendszerének szimplán csak Wear OS lett a neve, hátha emiatt jobban veszik az ilyen eszközöket. Akárcsak elődei, a WSD-F20SC is 1,32 hüvelykes, kétrétegű megjelenítővel rendelkezik: egy színes, 320 x 300 pixeles TFT panellel, illetve egy monokrómmal. Az óra ügyesen vált a kettő között felhasználástól függően, a mindenkor időt például a monokróm jelzi ki, amint a színes dolga végeztével kikapcsol.


[+]

Az 50M és MIL-STD-810G jelölésekkel is ellátott, víz- és ütésálló variáció tömege ugyanakkor a szíjtól függően 90-94 grammos társakkal szemben egészen 124 grammig felkúszik, amit biztosan megérez az ember csuklója, ám hacsak a termékoldal nem téved, az órarész továbbra is 61,7 x 57,7 x 15,3 milliméteres. A Bluetooth 4.1-gyel, b/g/n-es WiFi modemmel, légnyomásmérővel, gyorsulásmérővel, iránytűvel, giroszkóppal és GPS-szel szerelt óra ára még nem hivatalos, bár a reguláris kiadások is 500 dollár környékén érhetők el, ennél pedig a limitált aligha lesz olcsóbb, amikor a június végétől, 700 darabja elérhető lesz.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.