Hirdetés

LG blog: Szervizkereső alkalmazás Androidra

Mivel a szervizelés színvonala igen fontos a vásárlók számára, az LG az elmúlt évben 15 darab új szervizpontot létesített országszerte, így mostmár összesen 27 helyen foglalkoznak készülékek javításával és szaktanácsadással; egészen pontosan 17 helyen van tényleges javítás, 10 hely pedig felvevőpontként működik. Ezek között sok vidéki pont is található, az viszont továbbra is egy problémás kérdés volt, hogy a felhasználók miként találják meg ezeket a felvevőpontokat.

Ennek megoldására született meg az LG Szervizkereső nevű androidos alkalmazás, melyet egyébként többek között dr. Kind kollégánk fejlesztett a koreai vállalat számára. A 2.1-es vagy újabb operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon működő app képes megkeresni a felhasználókhoz legközelebb található LG szervizpontokat, azok címét, elérhetőségeit és térképen való elhelyezkedésüket pedig egy letisztult kezelőfelületen mutatja meg a problémás készülékekkel rendelkező tulajdonosoknak.

Get it on Google Play

Az alkalmazás az Google Play (ex Android Market) rendszerében ingyenesen letölthető. Természetesen bármilyen androidos készüléken működik, nem csak az LG által gyártottakon, táblagépeken azonban nem fut.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Tavaszi androidos játékajánló

    A mai játékajánlóban a legújabb Angry Birds mellett gladiátorharccal, vadnyugati vámpírok irtásával és a zombihadsereg megállításával is foglalkozunk.

  • LG blog: Kezünkben az LG Optimus L3

    Megérkezett hozzánk az LG belépő szintű androidos készüléke, mely relatíve kis felbontású kijelzővel rendelkezik, de nagyon gyors.

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: Order & Chaos Online

    A Gameloft androidos szerepjátékát kizárólag internetkapcsolaton keresztül játszhatjuk; az Order & Chaos Online egy óriási világot és rengeteg küldetést ígér.

  • Alkalmazásbemutató: Hexxagon

    Androidos logikai játékot próbáltunk ki; az ingyenes applikáció magyar fejlesztők keze munkáját dicséri. A programban akár barátaink ellen is kipróbálhatjuk magunkat.

Hirdetés