Hirdetés

LG blog: Hivatalos G2 alkalmazás Androidra

Hamarosan számos országban a boltok polcaira kerül az LG legújabb zászlóshajója, mely az Optimus előtagot elhagyva a G2 névre hallgat. A piaci premier közeledtével a dél-koreai gyártó marketinggépezete is pörög, a kampány egyik állomásaként pedig egy dedikált androidos alkalmazás is napvilágot látott, mely a készülék szoftveres újdonságait hivatott bemutatni interaktív formában.

Az alkalmazás legérdekesebb funkciója az úgynevezett G2 emulátor, mellyel a hamarosan piacra kerülő zászlóshajó néhány speciális képességét lehet kipróbálni egy tetszőleges androidos telefonon. Összesen hat opciónk van, melyeken szépen végigvezet a szoftver. A sort a KnockOn nyitja, mely dupla érintésre feloldja a kijelzőzárat, a Slide Aside segítségével könnyedén váltogathatunk a futó programok között egy három ujjas mozdulattal. A Guest Mode nagy vonalakban az asztali operációs rendszerek vendégfiókjához hasonlít, a profilt aktiválva a felhasználó csak bizonyos fájlokhoz és alkalmazásokhoz férhet hozzá. A QuickMemo már régi ismerős, az Optimus készülékek egyik alapfunkciója segítségével bárhol, bármikor készíthetünk jegyzeteket a kijelzőre. A Capture Plus egy fejlett screenshot-készítő szolgáltatást takar, a Clip Tray pedig egy felturbózott vágólap, mely képeket és szövegeket tud tárolni, egyszerűbbé téve a másolás és beillesztés műveleteket.

A Did you know? menüpont számos videót tartalmaz a készülék újdonságaival kapcsolatban, az előző bekezdésben említett funkciók mellett a kamera képességei, a telefont távirányítóvá alakító QuickRemote, a hang alapú vezérlést biztosító Voice Mate és az érintés nélküli hívásfogadást lehetővé tévő Answer Me is bemutatásra kerül. Végül, de nem utolsósorban érdemes benézni az Enjoy LG G2 menüpontba is, mely további felvételeket tartalmaz, természetesen az újdonsággal a főszerepben.

Az alkalmazás letöltéséhez egy androidos telefonra lesz szükség (nem szükséges, hogy LG gyártmányú legyen), mely a zöld robotos rendszer legalább 2.2-es verzióját futtatja. Letölteni a Play Áruházon keresztül, ezen a linken lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés