Élő közvetítés az LG sajtótájékoztatójáról

Előzmények

Ha az ember követi a mobil telekommunikációs iparág történéseit, bizonyára már tudja, miről lesz szó az LG mai sajtótájékoztatóján. A harmadik legnagyobb okostelefon-gyártó hamarosan lerántja a leplet a G2 névre hallgató mobilról, mely a vállalat első olyan androidos telefonja, melynek nevében nem szerepel az Optimus szócska. Persze azért ennél jóval több feature-re lehet számítani, a bejelentések előtti pletyka- és szivárogtatásáradat ismét beindult.


Egy kiszivárgott sajtófotó szerint így néz majd ki az LG G2.

A nagy sikereket elért Optimus G utódja a hírek szerint 1080 x 1920 képpontos felbontású IPS kijelzőt kap majd, mely edge to edge kivitelezésű lesz, azaz faltól falig ér majd. A hátlap alatt állítólag egy Snapdragon 800 lapka teszi majd a dolgát, mely jelenleg az egyik legerősebb lapkakészlet a piacon, így a teljesítményre nem lehet panasz (zárójeles megjegyzés: Snapdragon 600-zal sem lenne gond). Az elsődleges fényképező a szivárgások alapján 13 megapixeles fotókat tud majd lőni, a legutóbbi kémfotó szerint pedig egy kameravédő csúszka is helyet kap majd a hátlapon. Mindezek mellet Android 4.2.2-re számítunk, számos, a gyártóra jellemző szoftveres extrával és egyedi felhasználói felülettel megspékelve.

A sajtótájékoztatónak New York városa ad otthont, az esemény magyarországi idő szerint délután ötkor veszi kezdetét. A bemutatót élő videófolyamon is lehet követni a gyártó hivatalos YouTube-oldalán. Hamarosan tehát mi is elkezdjük az élő közvetítést, fél óra múlva startolunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés