Letarolta a 618-at a Honor

A kínai online vásárok legnagyobbika az Alibaba által elindított november 11-ei Singles Day, ami évek óta, több szereplővel és döbbenetes pénzforgalommal működik. A nagy sikert látva a szintén nagyon jelentős JD.com is indított egy hasonló kezdeményezést 618 néven, idén június 1 és 18 közt zajlott az online bazár. Az okostelefonos kategóriában, eladási számok tekintetében az Apple lett a harmadik, a Xiaomi a második, az élen pedig a Honor büszkélkedik.

A Honor 10-tulajdonosok pedig nem csak a cég sikerének, hanem egy új szoftverfrissítésnek is örülhetnek, a legújabb verzió elektronikus képstabilizálást és Amazon Assistant szolgáltatást hoz a kamerába és parti módot a mobilos zenéléshez.

Előzmények

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

  • Honor View 10 - tízpontos kilátás

    A Huawei gyakran generál magának házon belüli konkurenciát, a Honor View 10 viszont remekül pozicionált és megkülönböztethető eszköz lett, aminek így remek esélyei vannak.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés