Lenovo Vibe Z2 Pro QHD kijelzővel?

Újabb fotók szivárogtak ki a Lenovo várhatóan a közeljövőben bemutatásra kerülő csúcsmodelljével kapcsolatban. Az egyelőre Vibe Z2 Pro néven emlegetett készülékbe elméletileg egy 6 hüvelykes, QHD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzőt pakol majd a gyártó, mellyel a képpontsűrűség értéke 490 ppi lesz. Az alumínium házba csomagolt masina az eddigi hírmorzsák szerint 7,7 milliméter karcsú lesz, a belsejében pedig egy Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészlet dolgozik majd. A 2,5 GHz-re skálázott négymagos processzor mellett a 2 GB RAM és az Android KitKat operációs rendszer jelenléte is biztosra vehető. A 16 megapixeles, OIS szenzorral ellátott kamera mellett a másik nagy attrakció a 4000 mAh kapacitású akkumulátor lehet, ami valószínűleg az átlagnál jóval hosszabb üzemidővel kecsegtet. A készülék hivatalos bejelentésének időpontjáról egyelőre nincs információ, mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy mely régiókban válik majd elérhetővé a gyártó újdonsága.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

  • Lenovo S750 - engedelmes védelem

    A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.

  • Lenovo A660 - mindketten túlélik

    A kínai gyártó két SIM-es, kétmagos, strapabíró okostelefont hozott össze, nemigen van versenytársa, de Európában hivatalosan nem fogják forgalmazni.

Hirdetés