Lenovo K920 – QHD kijelzővel

Rövidesen hivatalosan is bejelentésre kerülhet a Lenovo Vibe Z idei modellfrissítése, mely a Mobile Asia Expo szakkiállításon a China Mobile standján is kiállításra került. A K920 jelű készülék technikai fronton igazi csúcsmodellnek tűnik, hiszen 6 hüvelykes megjelenítőjén 1440 × 2560 képpont található, míg a motorháztető alatt 2,5 GHz-es órajelen futó Snapdragon 801 processzor teljesít szolgálatot 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely társaságában.

Az Androd 4.4 KitKat operációs rendszert futtató készülék két SIM kezelésére is alkalmas, mely mellett a China Mobile villámgyors 4G TD-LTE hálózatának elérésére is képes. A 16 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerával szerelt Lenovo K920 várható ára egyelőre nem is mert és egyelőre azt sem tudni, hogy Kínán kívüli kapható lesz-e.

 

Azóta történt

Előzmények

  • Készül az LG hathüvelykes QHD kijelzője

    Június elején kezdi meg a hathüvelykes QHD megjelenítőinek sorozatgyártását az LG.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro QHD kijelzővel?

    A kínai gyártó közeljövőben érkező csúcsmodelljéről szivárogtak ki képek, melyek szerint az új készülékben ultra magas felbontású kijelző kap helyet.

  • QHD kijelzők gyártásába kezd az LG

    A G3 japán változatának leleplezését követően a dél-koreai vállalat megerősítette az extrém felbontású kijelzőinek sorozatgyártásának kezdetét is.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

Hirdetés