Golden Warrior A8 – a legolcsóbb LTE mobil?

Hirdetés

A Lenovo első „Golden Warrior” okostelefonja alig néhány hete látta meg a napvilágot, ám az ázsiai vállalat ennek ellenére elérkezettnek látta az időt az utód leplezésérére. A Golden Warrior A8 elsősorban kiemelkedő ár/érték aránya miatt tűnik érdekes ajánlatnak, hiszen a 798 jüanos, vagyis 29 500 forintosnak megfelelő kezdőára ellenére igen jól felszerelt ajánlatnak tűnik. Az 5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos megjelenítő már önmagában túlmutat a középkategóriás árfekvésen, ám a 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamera, a nyolcmagos MediaTek MT6592 processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely és 150 megabites 4G LTE modem jelenléte már valóságos ajándék.

Az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszerrel és Lenovo Vibe 2.0 felülettel érkező Golden Warrior A8 kizárólag a China Mobile kínálatában lesz elérhető, de később egy valamivel drágább változat a China Unicom katalógusában is felbukkan majd.

 

Előzmények

  • Lenovo K920 – QHD kijelzővel

    A Mobile Asia Expo szakkiállításon debütált a Lenovo Snapdragon 801 processzorral és finom rajzolatú hathüvelykes kijelzővel felvértezett csúcsmobilja.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro QHD kijelzővel?

    A kínai gyártó közeljövőben érkező csúcsmodelljéről szivárogtak ki képek, melyek szerint az új készülékben ultra magas felbontású kijelző kap helyet.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

  • Mobilarena TV: Ezzel bizonyít a Lenovo a mobilok között

    A Vibe Z, más néven a K910 egy igen komoly szerkentyű, minden porcikájából érződik az odafigyelés, csak nálunk nem kapható.

Hirdetés