Lencsevégen a két LG okosóra?

2016 finoman szólva sem volt az okosórák éve, a gyártók szívesen vártak volna robbanásszerű növekedést az eladási mutatókban, ám a közönség egyelőre nem vevő a drága ketyerékre, legalábbis messze nem annyira, mint mondjuk a drága okostelefonokra. Szoftveres és technológiai oldalról is megtorpanás történt, az egyik fő platform, az Android Wear azonban karrierje legnagyobb szintlépésére készül, amikor február 9-én 2.0-s főverzióra vált.

Az eseményen két, az LG-vel közösen megalkotott óra is bemutatkozhat, már eleve erre a szoftververzióra fejlesztve, persze sok régi ketyere is megkapja a frissítést. A Watch Sport lehet a nagyobbik, és mint a fent kiszivárgott renderképen látszik, férfiasabb darab, 1,38 hüvelykes, 480 x 480 pixeles, kör alakú megjelenítőjével, míg a Watch Style kecsesebb vonásokat és 1,2 hüvelykes, 360 x 360 pixeles POLED kijelőt kaphat. A TechnoBuffalo által közölt képek hitelességét persze sem a Google, sem az LG nem fogja cáfolni vagy megerősíteni, mindenesetre nem néznek ki rosszul a koronával (is) irányítható órák, legalábbis renderképen.

Azóta történt

  • HTC okosóra sem várható

    Egyes gyártók kevés fantáziát látnak a hordható okoseszközökben, így már a második cég jelenti be konkrétan, hogy nem lesz új okosórájuk.

  • Renderképeken az LG Watch Style

    A Twitteren kiszivárgott renderképeken elvileg a jövő héten bemutatkozó LG Watch Style csodálható meg.

  • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

    Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

Előzmények

Hirdetés