Hirdetés

Renderképeken az LG Watch Style

Evan Blass többször utalt rá, hogy egyrészt február 9-én érkezik az Android Wear 2.0-s verziója, valamint két új LG okosóra is, kvázi referenciakészülékekként, noha a CES-en láttunk már 2.0-s szoftverrel futó Casio órát, az csak április 21-én kerül piacra. Elvileg az LG Watch Sport és Style kifejezetten az új rendszerhez lett tervezve, így a bemutató is egy időben, tehát jövő héten várható. Legalábbis eddig senki nem fáradt azzal, hogy mindezt cáfolja.

Az LG Watch Style Evan Blass szerint
Az LG Watch Style Evan Blass szerint (forrás: Twitter) [+]

A LG kisebb okosórája elvileg 1,2 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású, érintésérzékeny OLED kijelzőt kap, a fizikai kezelőgomb pedig hagyományos korona formájában jelenik meg. Az órák IP67-es hitelesítése korlátozott por- és vízállóságot biztosít az eddig két színvariációban feltűnő Style-nak. Az arany óratesttel és krém színű szíjjal, valamint ezüst tokozattal és barna/khaki (nekem barnának tűnik) szíjjal látható óra 4 GB belső tárhelyet és 512 MB rendszermemóriát kap. Az üzemidő a 240 mAh-s telepen fog múlni. Bízunk benne, hogy az MWC-n már élőben is megtekinthetjük az LG legújabb intelligens időmérőit.

Azóta történt

  • Frissítve! Rengeteg LG G6 renderkép!

    Az Amazonon már előrendelhető a Ringke által az LG G6-hoz gyártott védőtok, a képeken persze a feltételezett csúcskészülék a lényeg. Az LG Style-ról is felbukkantak fotók.

  • Tarolt az Apple az okosóra piacon

    A tavalyi utolsó negyedév rekord számokat mutat, az Apple Watch kiemelkedő eladásokat és piaci részesedést ért el.

  • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

    Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

Előzmények

Hirdetés